Kebab drobiowy - filet i udo z kurczaka

Filet i udo z kurczaka

opakowanie: wałki: 5-60kg

Optymalne proporcje:
i 30% piersi (fileta) z kurczaka
70% mięsa z nogi kurczaka


Noga jest trybowana - usunięto z niej kości i chrząstki

Kebab drobiowy - filet i udo z kurczaka


Otwierasz własny lokal gastronomiczny z mięsem Kebab?

Filet i udo z kurczaka to oczywiÅ›cie nieostatni wyrób, który możemy Ci dostarczać. Zastanawiasz siÄ™ jak zgÅ‚Ä™bić ofertÄ™ naszej firmy na miä™so kebab lub inne?

Oferujemy stabilną współpracę optymalizując koszty dostaw, zgromadziliśmy hurtową ofertę na prawie wszystko czego może potrzebować Twój biznes - sprawdź także inne nasze propozycje.

Dostarczamy zaopatrzenie do lokali gastronomicznych w czterech obszarach: lubelskie, mazowieckie, świętokrzyskie, podkarpackie.

Pamiętaj! Oferta hurtowni Kebab Lubelski skierowana jest tylko dla lokali gastronomicznych. Nie realizujemy zamówień dla klientów indywidualnych.